#

Afyonkarahisar

’10 liraya öpüşelim’ diye kandırarak dolandırdılar

'10 liraya öpüşelim' diye kandırarak dolandırdılar

Afyonkarahisar’da mermer fabrikasında çalışan 19 yaşındaki K.Y.’nin yanına giderek, ’10 liraya öpüşelim’ diyerek 130 lirasını alan 2 kadın, şikayet üzerine yakalanıp gözaltına alındı.

Afyonkarahisar’da bir caminin bahçesinde oturan mermer işçisi K.Y.’nin yanına gelen iki kadın, 10 lira karşılığında öpüşebileceklerini söyledi. Teklifi kabul eden K.Y., kadınlarla birlikte uygun bir alana geçti. Kadınlar, burada işçiden 20 lira daha istedi ve K.Y., kadınlara 20 lira daha verdi.

Ardından genç adam ile birlikte bir sokak üzerinde yürümeye başlayan kadınlar, 100 lira daha isteyerek vermediği takdirde kendilerini taciz ettiği iddiasıyla bağıracaklarını söyledi. Korkup kadınlara 100 lira daha veren K.Y., daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Harekete geçen polis ekipleri, 2 kadını yakaladı. Yapılan kimlik çalışmasında şüphelilerin 17 suç kaydı olduğu belirlenen A.D. (28) ile 6 suç kaydı olan E.D. (26) olduğu saptandı. İşçinin 130 lirayı kendilerine hayır amaçlı verdiğini iddia eden 2 kadın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın