#

Spor

Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva İstanbul’da

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş bombayı patlattı. Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Rafa Silva ile anlaştı. İkinci Başkan Hüseyin Yücel ile birlikte Türkiye’ye doğru yola çıkan Silva’yı taşıyan uçak İstanbul’a iniş yaptı.

Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva, siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi.

Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel’le Portekiz’den gelen 31 yaşındaki futbolcuyu taşıyan özel uçak, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı.

Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı

Fenerbahçe ve Galatasaray’a yazılan Silva transferinde mutlu ulaşan takım Beşiktaş oldu.

Rafa Silva’dan ilk açıklama 

Çok mutluyum burada olduğum için. Beşiktaş’ı seçmek çok kolay bir karar oldu. Hep beraber kupa ve zaferler kazanmak için çalışacağız.

Taraftara verebileceğim söz zaferler ve kupalar kazanmak için olabildiğince çok çalışacağım. Bunun sözünü verebilirim. Burayı seçmem kolay oldu. Beşiktaş’a karşı oynamıştım. Taraftarın atmosferini, nasıl bir atmosfer yarattıklarını çok iyi biliyorum. O yüzden çok. heyecanlıyım.

Formayı ilk ben giyiyorum. Daha da çok giyeceğim. En önemlisi bu forma üstümdeyken de büyük zaferler kazanırken terleteceğim. Burada olmak benim için çok önemli. Sayın başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum bana güvendi. Taraftarlarımızla beraber zaferler kazanmak için buradayım.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın