#

Gaziantep

17 yaşındaki Duygu’nun sır ölümü

17 yaşındaki Duygu'nun sır ölümü

Gaziantep’te, erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın evinin penceresinden düşen Duygu D. (17) yaşamını yitirdi. Mehmet Kaplan gözaltına alırken, Duygu D.’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Batıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Duygu D., erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın yaşadığı 5 katlı apartmanın 4’üncü katındaki evine gitti. Bir süre sonra Duygu D., evin penceresinden düştü. Kanlar içinde kalan genç kızı gören mahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Duygu D.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Duygu D.’nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü.Polis, Mehmet Kaplan’ı gözaltına alarak sorgulamak üzere emniyete götürdü Duygu D.’nin kaza sonucu mu düştüğü, intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

17 yaşındaki Duygu'nun sır ölümü

EVE GİRİŞLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Erkek arkadaşının evinin penceresinden düşerek yaşamını yitiren Duygu D.’nin ve erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın eve girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Mehmet Kaplan’ın apartmana girmesi ve arkasından Duygu D.’nin gelmesi yer aldı. Öte yandan Mehmet Kaplan’ın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

17 yaşındaki Duygu'nun sır ölümü

MEHMET KAPLAN’IN DAHA ÖNCEDEN DE SABIKASI VAR

Gaziantep’te 16 Ocak 2019’da yaya geçidinde karşıdan karşıya geçerken 19 yaşındaki ehliyetsiz ve alkollü sürücü olan Mehmet Kaplan’ın çarptığı 35 yaşındaki bir çocuk annesi kadın yaşamını yitirdi. Nöbetçi mahkeme sanığın adli kontrol ve bulunduğu ikametten ayrılmaması şartı ile tutuksuz yargılanmasına ve tahliyesine karar verdi.

Kazada yaşamını yitiren Zeynep Berna Atay’ın eşi Mehmet Atay, mahkemenin verdiği karara itiraz ettiklerini belirterek, “Sanık 210 promil ile aşırı derecede alkollü. Ehliyeti de yok. Eşime çarptıktan 120 metre sonra bir ağaca çarpıyor ve hava yastıkları açılıyor. Kazaya karışan aracın hızı en az 120 -140 kilometre demektir ki bu hız sınırının 70 kilometre olduğu yolda aşırı hızdan da fazlasıdır. Ayrıca çarpan sürücü yaya geçidi ve kavşağa yaklaşırken yavaşlamak ve önüne çıkan yayayı korna ile uyarmakla yükümlüdür” dedi. Yasal hakkımızı kullanarak tutuksuz yargılamaya itiraz ettik. Gelecek sonucu bekliyoruz. 6 yaşında annesiz kalan oğlumuza, annesinin ölümüne sebep olan adamın serbest kaldığını söylemek istemiyorum” şeklinde konuştu.

17 yaşındaki Duygu'nun sır ölümü