#

Bursa

2024 Mudanya Triatlonu için geri sayım

Mudanya, 12-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek “2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası” ile ilk kez sporcuları ağırlamaya hazırlanıyor.

Mudanya Mütarekesi’nin 102. yıl dönümü kutlamaları, spor coşkusuyla birleşiyor. 12-13 Ekim tarihlerinde Mudanya’da düzenlenecek olan “Triatlon Türkiye Kupası Finali” için hazırlıklar tamamlandı.

TRİATLON TUTKUNLARI MUDANYA’DA BULUŞUYOR

Bu yıl ilk kez Mudanya’da yapılacak olan triatlon, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından sporcuları bir araya getirecek.
Mudanya Kaymakamlığı ve Mudanya Belediyesi’nin iş birliğiyle Polisevi’nde gerçekleşen basın toplantısında, etkinliğin detayları paylaşıldı.

“HEDEFİMİZ BU TRİATLONU ULUSLARARASI BOYUTA TAŞIMAK”

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, ilçenin tarihi ve kültürel yapısıyla spor organizasyonlarına ne kadar uygun olduğunu vurgulayarak, “Mudanya, tarih boyunca büyük başarılar elde etmiş bir ilçedir. Mütareke ile birleştiğinde, sporla bu başarıları taçlandırmak bizim için büyük bir anlam taşıyor. 500 sporcunun katılacağı, yüzme ve koşu gibi etapların yer alacağı bir yarışma düzenliyoruz. Hedefimiz bu triatlonu uluslararası bir boyuta taşımak. Spor İl Müdürümüz, Kaymakamımız ve Federasyonumuza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın