#

Bursa

7 yıldır dönüşüm bekleyen Bursalılara kötü haber

Akpınar Konutları’nda dönüşüm için çalışmalara başlayan Bakyapı İnşaat, projeden çekildiğini açıkladı.

Bursa’da 7 yıldır kentsel dönüşüm için bekleyen 2 bin 290 konutun bulunduğu Akpınar’da, Bakyapı İnşaat ile görüşmelere başlanmış 1.200 hak sahibi ön protokol imzalamıştı.

Dün yaşanan yeni gelişme ile birlikte Akpınar Konutlarında yaşayan vatandaşlar yine hüsrana uğradı. Bakyapı İnşaat kentsel dönüşüm projesinden çekildiğini açıkladı.

Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği’nden konu ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle:

“Değerli Komşularımız, Bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz Akpınar-1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Proje Girişiminde işbirliği yaptığımız yüklenici firmamız Bakyapı İnşaat, derneğimize yaptığı bilgilendirme ile üzülerek projeden çekildiğini beyan etmiştir.

Yıllardan bu yana çaba harcadığımız ve büyük emeklerle çözüm arayışları ürettiğimiz zaman diliminde geldiğimiz bu durum hepimizi derinden üzmüştür. Hak sahipleri olarak bizlerin taleplerini ve önerilerini her zaman dinleyen, yıllardan bu yana kırılın umutlarımızı yeniden canlandıran ve bizlere güvenli konutlarda yaşama imkanı sunacak bir proje hazırlayan Bakyapı markasına ve yönetimine teşekkür ederiz.

Hazırlanan örnek daire başta olmak üzere; hak sahiplerinden hiçbir ek ücret istemeden, herkesin kendi yerinde ve kendi katında olacağı bir proje ile bizlere bu süreçte destek olan Bakyapı firmasının gösterdiği anlayış ve gayretten dolayı ayrıca dernek yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. İlerleyen günlerde gerekli açıklamalar derneğimiz tarafından yapılmaya devam edecektir.”

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın