#

Bursaspor

Bursaspor’dan “Diriliş” kampanyası

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Sinan Oral ve Genel Sekreterimiz Erkan Öncel Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Başkan Sinan Bür: ”Bildiğiniz gibi, 20 Ocak tarihinde kongre üyelerinin gösterdiği teveccühle birlikte göreve geldik. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına bu onurlu göreve getirilmemiz nedeniyle tekrar teşekkür ediyorum.

Kongre öncesi ve esnasında belirlediğimiz sloganımız Dirilişti, buradaki amacımız kentin en önemli markasını yeniden hatırlatmak ve Bursaspor algısını pozitif yönde değiştirerek  şehirde sinerji yaratmaktı. Bunu kısa zamanda aldığımız olumlu tepkilerle başardığımızı görüyoruz.

Ama asıl olan bütün mücadelemiz Bursaspor kulübünün yaşamasıdır .

Takımımız bugün belki 2. Ligde kalma mücadelesi veriyor olabilir ama bizler umudumuzu hiç bir zaman kaybetmedik.

Önemli olan kulübümüzü yaşatmak bu tarihi çınara tekrar hayat vermek ve gerçek yerine döndürmektir. Bizler bunun için burdayız ve ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız var gücüyle çalışıyor onlara buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Göreve gelmeden önce kulübün içinde yaşanan olaylar nedeniyle camia olarak ümitsizliğe kapılmıştık. Hem maddi hem manevi kayıplar yaşadık. Şimdi ise kulübümüzü yaşatmak için buradayız. Ancak bu sadece bizim çabalarımızla olmaz! Artık şehrimizin bir karar verip kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Bursaspor, şehrimizin en büyük ve en önemli markasıdır.

Kulüp olarak düştükçe, şehir olarak da sıkıntılar yaşıyoruz. Bu ortamdan bir an önce uzaklaşmalıyız. Bursaspor önce ayağa kalkacak, sonra koşacak.

Saha içinde istediğimiz neticeleri bir türlü elde edemememize rağmen, teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerimize destek vermeye devam ediyoruz. Eksiklerimizin geri dönmesiyle daha güçlü bir Bursaspor izletmeyi planlıyoruz. Aldığımız saha sonuçları ve -3 puan cezasıyla istemediğimiz bir yerdeyiz. Bu durumdan kurtulmak zorundayız.

 

Zaman içinde şartlar nasıl gelişir ne olur bugün için kestirmek zor ama her koşulda bütün plan ve programımımız hazır yeri gelince onları da devreye sokacağız.

Bugün burada toplanmamız amacı DİRİLİŞ kampanyamızı daha çok kitlelere duyurmak içindir.

Ama bugüne kadar bizlere inanan güvenen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Bursaspor hepimizin ortak değeridir.  Bu süreçte siyasilerden, Bursalı iş insanlarından ve taraftarlardan destek istedik. Sağolsunlar bize güveniyorlar. Yardımlarının doğru yerde kullanılacağı konusunda hemfikirler. Şu ana kadar günlük harcamları karşılayacak kadar destek aldık. Bunu üzülerek söylüyorum maalesef rakamlar yetersiz.

“Diriliş” kampanyamıza destek veren kişilere manevi değeri yüksek bir belge hazırlıyoruz. Ayrıca, yayınladığımız maçlara reklam veren firmalara da her mecrada teşekkür ediyoruz.

 

Bu detaylar küçük gibi görünebilir, ancak bu tür adımlar kulüp ile camia arasındaki bağı güçlendirecek ve kaybedilen güveni geri getirecektir.

 

Eski günleri, 2010 yılında şampiyonluk sevinçlerini, İnter toto ve Türkiye Kupası maçlarını, dolu stadyumları hatırlayın. O dönemde kalabalık tribünler, coşkulu taraftarlar ve yaşanan sayısız zaferler… Şimdi ise takımımız 2. ligde mücadele ediyor ve tribünlerde o eski coşku ve kalabalık yok. Bir zamanlar dolup taşan stadyumlar şimdi yankısız. Ancak bu, yalnızca bir duraklama! Bursaspor, Büyük camiasıyla, her şeyini feda etmeye, koşulsuz destek vermeye hazır taraftarıyla, tekrar zirveye çıkacak. Bu, bir dirilişin başlangıcıdır.

Şimdi, 7 maçlık kombine fiyatlarına geçelim:

Güney Kale Arkası (Teksas): 300 TL

Doğu Üst (Maraton Üst): 450 TL

Doğu Alt (Maraton Alt): 550 TL

Batı Alt (Kapalı Tribün): 1500 TL

VIP Tribün: 1200 TL

1963 Tribünü: 3000 TL

Son olarak bir hatırlatma yapalım, dün sitemizden duyurmuştuk. Mayıs ayında gerçekleşecek olağan kongrede oy kullanabilmek için üyelerimizin yeni tüzük gereği 30 Nisan’a kadar üyelik aidatlarını yatırmaları gerekiyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Geçmiş dönem başkanlarından Fikret Üstenci, geçmiş dönem divan başkanı İdris Sevinç, eski yönetim kurulu üyelerimizden Mesut Moral’a kulübümüze bugüne kadarki desteklerinden, Diriliş kampanyamıza katkılarından dolayı Mehmet Hazır’a teşekkür ederiz.