#

Bursa

Gülşen Açıkkol, Soğukkuyu Mahalle Muhtar Adayı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için hazırlıklar sürüyor. Bursa Osmangazi İlçesi Soğukkuyu Mahalle Muhtar Adayı Gülşen Açıkkol, butik belediyecilik anlayışı ile mahalle yönetimine aday olduğunu vurguladı.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bursa’da ise yerel seçim takvimi işlerken büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayların yanı sıra muhtarlarda mahallerine hizmet vermek için yarışacak.

Açıkkol, projelerini paylaştı

Bursa’nın Osmangazi İlçesine Bağlı Soğukkuyu Mahalle Muhtar Adayı Gülşen Açıkkol. Açıkkol, mahallede hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. Açıkkol, şöyle konuştu.

Soğukkuyu Mahallesi Bursa’nın güzide mahallerinden bir tanesi. 3 büyük projem var. Mahallemizde mahalle konağı yok. Kendi imkanlarımla 4 katlı mahalle konağı yaptırıp muhtarlığı yıktırıp, birinci katını sağlık il müdürlüğüne hibe etmeyi düşünüyoruz. İkinci katına modern bir muhtarlık, üçüncü katına kadın istihdamına yönelik alanı, dördüncü katına taziye, toplantı salonu niteliğinde yer planlıyoruz. Kadınlara istihdamı sağlamak için yapmış oldukları ürünleri pazar alanı kurdurup, kadınlara destek olmayı sağlayacağız. Kendi imkanlarımla sokak hayvanlar için mama matik yaptıracağım” dedi.
“Butik belediyecilik anlayışı”

Öte yandan Açıkkol, öte yandan butik belediyecilik anlayışı ile mahalle yönetine talip olduğunu aktardı.