#

Bursa

Uludağ Gazoz’dan bir yenilik daha

Uludağ İçecek Türk, 1930’dan beri efsane lezzetiyle kalplerimizde taht kurmuş “Uludağ Gazoz”un ambalajında yeniliğe giderek; kutu tasarımlarına İngilizce alt yazı eklemeye başladı.

Gazlı içecekler, her ülkede farklı kelimelerle anlatılsa da damaklarımız hep Uludağ Gazoz’un lezzetini arıyor. Bu lezzetin sadece Türklerce bilinmesini istemeyen ve turistlerin de ilgi odağı olmayı hedefleyen Uludağ İçecek Türk, ambalajlarında İngilizce alt yazı kullanmaya başladı.

Esasında Uludağ Gazoz, zaten diğer ülkelerle hiç de uzak olmayan bir marka. 47 senedir Almanya’da döner gibi lezzetlerin yanında sıklıkla tercih edilen ve market raflarından eksik olmayan bir noktada bulunuyor. Bunun yanı sıra yeni ambalaj tasarımı sayesinde Uludağ Gazoz, Almanya’daki Türkçe bilmeyen kişilerin de dikkatini çekmeyi hedefliyor.

Bir ilke daha imza attılar!

Turistler için İngilizce alt yazılı kutu tasarımı…

Uludağ Gazoz, yeni ambalajında kendisini anlatırken bu sözcüklere yer verdi! “1930 yılından beri orijinal”. “unique” (eşsiz), “clear sparkling” (şeffaf gazlı), “fruit flavoured” (meyve aromalı) ve “refreshing” (serinletici).

Yeni ambalajlarla birlikte artık ülkemize gelen turistlere buz gibi Uludağ gazozunun ne olduğunu sözlü olarak İngilizce anlatmaya gerek kalmayacak. Uludağ İçecek Türk, ‘Efsane Uludağ Gazoz’ için İngilizce metinlerle hazırlanan ambalajlarıyla, yabancı turistleri 112 yıllık Türk markasının benzersiz tadıyla tanıştırmayı hedeflerken, ihracat yaptığı ülke ve ulaştığı müşteri sayısını arttırmak üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.