#

Bursa

“Başka Bursaspor yok”

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO), ‘Başka Bursaspor Yok’ başlıklı basın açıklaması yaptı. Düzenlenen programda akademik odalara Bursaspor’a destek çağrısı yapıldı.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO), ‘Başka Bursaspor Yok’ başlıklı basın açıklamasını düzenlemek üzere BAOB’ta bir araya geldi.

Programda konuşan Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı Hüseyin Halil; Bursasporumuzun mutlak başarısı ve potansiyelini gerçekleştirebilmesi; tüm bu kesimlerin desteğini esirgememesi ile mümkün olacaktır. Bu yüzden; Yeşil Timsahımıza gönül vermiş herkesin, taşın altına elini koyması, büyük-küçük, az-çok demeden katkısını sunması gerektiği kanaatindeyiz.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak; bugün burada bu toplantımızla; Bursa kamuoyunun yanı sıra, aynı çatı altında hizmet verdiğimiz akademik odalarımız adına da bir farkındalık hareketi başlatmış bulunuyoruz. Her bir akademik odamızı Bursasporumuza katkı vermeye davet ediyoruz.

Bizler; Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ve tüm kurul üyeleri olarak, yeşil timsahımızın yanındayız ve Bursasporumuzun kuruluş yılı olan 1.963’er TL’mizi başarılarını özlemle beklediğimiz kulübümüze bağışlıyoruz.

Bağış kampanyamız 11 Haziran 2024 Salı gününe kadar devam edecek olup; bağış yapan tüm meslektaşlarımızın isim listesini Oda web sitemizden paylaşacağız.