#

Bursa

Nilüfer Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısı

Nilüfer Belediye Meclisi 2024-2029 Döneminin 3. meclis toplantısını düzenledi. Toplantıda, Parti Grup Sözcüleri söz alırken, gündem maddeleri de oylandı.

Nilüfer Belediye Meclisi, 2024-2029 Döneminin Haziran ayı meclis toplantısını Nilüfer Belediye Başkan Vekili Mahmut Demiröz’ün Başkanlığında Halk Evi’nde bulunan Nilüfer Barış Meclisinde gerçekleştirildi.

Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demiröz, dün hayatını kaybeden pilotlara baş sağlığı dileyerek, gündem maddelerini oyladı.

 

AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Şenocak, 5 Haziran Çevre Günü’ne dikkat çekerek, gerekli tedbirlerin alınmadığı takdirde insanlığın çok büyük sorunlar altında kalacağını belirterek, hafta sonu üniversite sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

CHP Grup Sözcüsü Yücel Akbulut, Nilüfer Kent Konseyi’ne başkan seçilen Mustafa Berkay Aydın’ı tebrik ederek konuşmasına başladı. Nilüfer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne seçilen Süleyman Ayyılmaz ve ekibini de tebrik eden CHP Grup Sözcüsü, fikir üretip katkı koyan Nilüferli’leri ve meclis üyelerini teşekkür etti. Hafta sonu gerçekleşecek olan Güreş Müsabakaları için de tüm Bursalıları davet etti.