#

Bursa

Gürkan: “Gençlerimizin hayalindeki Türkiye’nin anahtarı Ak Parti’dir”

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından 56. Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan; “Gençlerimizin hayal ettiği Türkiye’nin anahtarı AK Parti’dir. Hükümetimiz bunu gerçekleştirmek için gece gündüz çalışırken biz teşkilatlar olarak ülkemizi geleceğe taşıdığımızı asla unutmayacağız. Türkiye’nin geleceği bugün attığımız adımlara bağlıdır. Teşkilat üyeleri olarak birlik ve beraberliğimizi her zaman korumak zorundayız” dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından 56. Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Merinos Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan , “Kim dönerse dönsün biz dönmeyiz yolumuzdan. AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından 56’sını gerçekleştirdiğimiz toplantıya hoş geldiniz. Dün Tüm Türkiye’de olduğu gibi İslam aleminin de yas günüydü. İsmail Haniye’ye Allahtan rahmet diliyorum. AK Parti umudu arayan herkes için yeni bir çağın adıdır. Bu medeniyetler coğrafyasında umudun adıdır AK Parti. Bugüne kadar çok güzel hizmetlere imza attık. 80 yıllık ihtiyaçları 20 yıla sığdırdık. Kararlılıkla çalışmaya devam etmeliyiz. Türkiye’nin kaderi ve AK Parti’nin hedefleri birbirine sımsıkı bağladır. Bu ülkenin kaynaklarına ve gücüne yürekten inanıyoruz ve var gücümüzle çalışacağız. Gençlerimizin hayal ettiği Türkiye’nin anahtarı AK Parti’dir. Hükümetimiz bunu gerçekleştirmek için gece gündüz çalışırken biz teşkilatlar olarak ülkemizi geleceğe taşıdığımızı asla unutmayacağız. Türkiye’nin geleceği bugün attığımız adımlara bağlıdır. Teşkilat üyeleri olarak birlik ve beraberliğimizi her zaman korumak zorundayız” dedi.

“MİLLETİMİZİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Gürkan, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana söylediğimiz tek bir şey var; Azalmadan çoğalacağız ayrışmadan bütünleşeceğiz. Teşkilat olarak sürekli kendimizi geliştireceğiz. Halkımızla ve hükümetimizle köprü olmaya devam edeceğiz. Her başarı hikayesinde olduğumuz gibi bizimde karşılaştığımız sorunlar oldu. Milletimizin beklentileri karşılamak ve en iyi hizmeti sunmak için yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

”HEPİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞANIZ”

Gürkan, “Önümüzde güçlenme ve yenilenme süreci olarak gördüğümüz kongrelerimiz var. Kongre sürecinde kalpten inanıyorum ki yeni görev alan tüm arkadaşlarımız her birimiz gibi bu bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacak. Görevlendirilecek olan başarılı olmak için de arkadaşlarımıza en iyi şekilde destek vereceklerdir. Çünkü bizler bir bayrak yarışında gibiyizdir. Bayrağı bizi teslim eden, bayrağı teslim aldıktan sonra onunla beraber devam eder. Bizim teşkilatımız budur. Bu değişimlerle birlikte daha da gelişecek, daha da büyüyeceğiz. Çünkü her birimiz Recep Tayyip Erdoğan’ız” dedi.

“YAPTIKLARI YANLIŞLARIN FARKINDALAR”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz katılımcıları selamlayarak konuşmasına başladı. Yılmaz, “Bursa sizinle güzel. Sözlerimin başında başta şehit İsmail Haniye olmak üzere şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum. Gördük ki Kudüs güvenli olmadıkça dünyada hiçbir şey güvenli değil. Bursa’ya baktığımızda geçtiğimiz genel seçimlerden bu güne birçok karşılaştırma yapabiliriz. İmar ve kentleşme ile ilgili örnek vermek istiyorum; geçen Nilüfer Belediye başkanının açıklamasını gördüm Nilüfer’de kentsel dönüşüme dur deyin diyordu. Yaptıkları yanlışların farkındalar. Mevcudu 100 bini aşan Uludağ Üniversitesi, Nilüfer İlçesi’nde olmasına rağmen geçtiğimiz dönem uyumayan kütüphanesi ve sınırsız çorba veren hizmetini açarak birçok belediyeye örnek olduk. Geçenlerde CHP Genel Başkanı geldi burada lokanta açtılar. Halbuki biz kütüphanelerimizle, ikram ettiğimiz çorbalarımızla her daim hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret etmiştik. Çünkü biz milletin derdini dert edinmiş bir partiyiz” diye konuşarak yaptıkları hizmete devam edeceklerini açıkladı.