#

Bursa

Deva Partisi’nden Mustafa Bozbey’e ziyaret

Deva Partisi İl Başkanı Tayfun Öztürk, parti yönetimi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Bozbey’e yeni görevinde başarılar dileyen Öztürk, aynı zamanda kentimizin sorunlarının çözümünde destek olacaklarını belirtti.

Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bozbey’e hayırlı olsun dileklerimizi sunmak ve yeni görevinde başarılar dilemek için buradayız. Kentimizin gelişimi ve sorunlarının çözümü için her zaman iş birliği içinde olacağız. Deva Partisi olarak, şehrimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için gereken her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Başkan Bozbey de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Deva Partisi yönetimine teşekkür etti ve şehrin sorunlarını birlikte çözmek için iş birliğine açık olduklarını ifade etti. “Kentimizin geleceği için hep birlikte çalışarak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçireceğiz. Bu süreçte Deva Partisi’nin desteklerini almak bizim için büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Toplantının ardından, Deva Partisi heyeti ve Başkan Bozbey, kentte yapılabilecek projeler ve iş birliği fırsatları üzerinde fikir alışverişinde bulundular.