#

Genel

“Onlar kazanmadı, biz Ak Parti olarak kaybettik”

Line Tv’ye özel açıklamalarla Davut Gürkan’ın konuk olduğu ‘Başkanlar Konuşuyor’ programı bu akşam 20:00’da yayınlanacak.

Davut Gürkan, Bursa’daki önemli gelişmeleri değerlendirdi.

Gürkan: “İktidarda olan muhalefetiz biz. Teşkilat bizim iç meselemizdir. Dışarıda birilerine göre biz burayı yönetmeyiz, yönlendirmeyiz. Yorulan arkadaşlar varsa onlara da müsaade edeceğiz“.

Ak Parti’nin yeni dönemde yenilenme sürecine gireceğini vurgulayan Davut Gürkan, yerel seçimden ve seçimin ardından Bursa‘da yapılan projelere de değindi.

“Biz Eylül’de mahalle delegasyon sistemlerimizi kurmaya başlıyoruz. Arkasından da ilçelerle ilgili kongrelerimize başlıyoruz. Yılsonunda il kongrelerini yapıp, 2025’de olağan büyük kongremizi yaparak, teşkilatların yenilenme süreçlerine bakacağız. Başarı göstererek elde edilen bir başkanlık yok ortada. Onlar kazanmadı biz Ak Parti olarak kaybettik. 4 ayı tamamladık artık. Bursa’ya bedava karpuz dağıtmaktan, ‘Halk Lokantası Kuruyoruz’ deyip de daha önceden yaptığımız yerlerin tabelalarını değiştirmekten başka ne yaptılar Bursa’ya onu söylesinler.”

Davut Gürkan’ın Gündeme İlişkin Yaptığı Önemli Açıklamalar Başkanlar Konuşuyor Programı’nda Bu Akşam Saat 20:00’Da Line Tv’de.