#

Bursa

Gazi Fest’te ünlü ve yerel sanatçılar buluştu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi’nin kurtuluşunun 102. yıl dönümü kapsamında düzenlenen gençlik festivali Gazi Fest’te yerel sanatçılara destek verdi.

Başkan Bekir Aydın: “Gençlerimizin Yanındayız”:  Ünlü ve Yerel Sanatçılar Buluştu

Üç gün süren festivalde, ünlü sanatçıların yanı sıra yerel müzisyenler de sahne aldı. Cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleşen etkinliklerde, genç yerel müzisyenler Mehmet Özgür, Efe Fahri Kaya, Mustafa Kaygusuz ve Hakan Durgut, ekipleriyle birlikte Orhangazililerle buluştu. Genç müzisyenlerin sahne performansları, müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Her Zaman Gençlerin Yanında Olacağız

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Orhangazi’mizin kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde hazırladığımız Gazi Fest’te ünlü sanatçılarımızın yanı sıra yerel genç müzisyenlerimiz de sahne aldı. Arkadaşlarımız gerçekten ümit vadeden performanslar ortaya koydular. Orhangazi Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin, genç müzisyenlerimizin yanında olacağız,” dedi.

Genç Müzisyenler Büyük İlgiyle Karşılandı

Büyük bir ilgiyle karşılanan ve üç gün süren Orhangazi Gençlik Festivali Gazi Fest kapsamında, Türkiye çapında bilinen sanatçıların yanı sıra yerel müzisyenler de sahne aldı. Festivalde, ünlü sanatçılarla birlikte yerel müzisyenler de büyük beğeni topladı. İleride yapılacak benzeri etkinliklerde yine yerel sanatçıların destekleneceği ifade edildi.