#

Bursa

Bekir Aydın’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir basın açıklaması yaptı. Başkan Aydın, mesajında gazilerin ve şehitlerin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlüğü için verdikleri mücadelemin önemini vurguladı.

Belediye Başkanı Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “19 Eylül Gaziler Günü, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını ortaya koyan gazilerimizi anmak ve onlara olan minnetimizi ifade etmek için önemli bir gündür. Gazilerimiz, bizlere şehitlerimizin emanetleri, milletimizin onuru ve gururudur. Onların fedakârlıkları sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Gazilerimize ve şehitlerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz, ancak onların hatıralarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için elimizden geleni yapmalıyız.”

Başkan Bekir Aydın, Orhangazi Belediyesi olarak gazilere ve şehit ailelerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Belediyemiz, gazilerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman yanındadır. Onların değerlerini bildiğimizi ifade etmek ve saygı ve sevgimizi belirtmek adına her fırsatta bir arada oluyoruz. Bu vesileyle, tüm gazilerimize ve şehit ailelerimize şükranlarımı sunuyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum,” dedi.

Aydın, açıklamasının sonunda, “Gaziler Günü’nü kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun,” ifadelerini kullandı.