#

Bursa

Bekir Aydın Gazi Dernekleri‘ni ziyaret etti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte Orhangazi Gaziler Dayanışma Derneği ve Orhangazi Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarete, Garnizon Komutanı Burak Çelik, Jandarma Komutanı Selim Kurtoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Güner, İlçe Müftüsü Yasin Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sakarya, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yusuf Solak ve meclis üyeleri de katıldı.

Gazilerimiz Şehitlerimizin Emanetleridir

Belediye Başkanı Bekir Aydın, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Kaymakamımız ve ilçemizi daha iyi yerlere getirebilmek için birlikte mesai yaptığımız arkadaşlarımızla beraber Orhangazi’mizde faaliyet gösteren gazi derneklerimizi ziyaret ettik. Her zaman söylediğim gibi, gazilerimiz şehitlerimizin silah arkadaşlarıdır. Onlar bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Bizler de gazilerimiz için Orhangazi Belediyesi olarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın, ilerleyen günlerde de kentin değerleriyle buluşmaya devam edeceklerini belirtti. Aydın açıklamasının sonunda, Bu tür ziyaretlerin, gazilere olan minnet ve saygılarının bir göstergesi olduğunu vurguladı.