#

Bursa

Orhangazi’de tenis tutkusu

Spor Şehri Orhangazi teniste de dikkat çekiyor. Bu kapsamda Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Tenis Kulübünün ortaklaşa ikincisini düzenlediği Orhangazi Gazi Kupası Tenis Turnuvasında gerçekleştirilen final maçlarının ardından şampiyon sporcular kupalarını aldı.

Orhangazi Belediyesi tenis kortu kompleksinde yapılan ve on gün süren turnuvaya İstanbul, Yalova, Bursa, Orhangazi ve Gemlik’ten 50 sporcu katıldı. Dört kategoride yapılan turnuvada şampiyonlara kupalarını Belediye Başkanı Bekir Aydın ve eşi Kıymet Aydın, Orhangazi Tenis Kulübü Başkanı Metin Küçük ve Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya verdi.

Önümüzdeki Yıl Bütün Türkiye’den Sporcularımızı Bekliyoruz

Belediye Başkanı Bekir Aydın, yaptığı açıklamada, “Spor şehrimiz Orhangazi, diğer branşların yanı sıra teniste de adını duyurmaya başlamıştır. Orhangazi Tenis Kulübümüzle birlikte Orhangazi Belediyesi olarak düzenlediğimiz Orhangazi Gazi Kupası’na İstanbul, Bursa, Yalova, Gemlik ve Orhangazi’den 50 sporcu katılmıştır. Turnuvamız, geçen yıl hizmete aldığımız üç adet korttan oluşan tenis kompleksimizde yapıldı,” dedi. Başkan Aydın, bir dahaki yıl Türkiye genelinden bütün tenis sporcularını beklediklerini belirterek turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayıp, şampiyonları tebrik etti. Aydın, emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu.

Müsabakalar Heyecanlı Geçti

Dört kategoride yapılan final maçları ve şampiyonlar şu şekilde sıralandı:

– Yeni Başlayan Tek Kadınlar Finalisti: Burcu Aktaş
– Yeni Başlayan Tek Kadınlar Şampiyonu: Semiha Dalcali
– Yeni Başlayan Tek Erkekler Finalisti: Hamza Topal
– Yeni Başlayan Tek Erkekler Şampiyonu: Barış Demir
– Tek Kadınlar Finalisti: Emel Vatansever
– Tek Kadınlar Şampiyonu: Ece Ay
– Tek Erkekler Finalisti: İlter Sevilen
– Tek Erkekler Şampiyonu: Ege Çakmak

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın