#

Bursa

İMSİAD’dan BTSO’ya ziyaret

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti.

Ziyarette İMSİAD Yönetimi olarak yeni dönemdeki hedeflerini anlatan Şeref Demir, yaşanan enflasyonist ortamın sektöre olumsuz yansımalarının ve sektör paydaşlarının yaşadıkları sorunların çözümü noktasında, halkımızın konut sahipliğini arttırmayı, kentsel dönüşümü uygulanabilir ve sürdürülebilir kılmayı hedefleyen çeşitli projeler ürettiklerini belirtti. Bursamız ve ülkemiz ekonomisine katkı sunan inşaat sektörünün gelişimi için çalıştıklarını anlatan Şeref Demir, federasyon kurmak üzere gerekli adımları hızlandırdıklarını söyledi. Federasyonlaşarak, inşaat sektörünün sorunları ve çözümleri noktasında daha güçlü bir ses olmayı hedeflediklerini aktaran Demir, bu yolda kendilerine destek veren herkese ve tüm kurumlara teşekkür etti.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ise İMSİAD’ın yeni yönetimini tebrik ederek, başarılar diledi. Türkiye ekonomisinin gücüne güç katan Bursa’da her sektörün gelişiminin, geleceğe emin adımlarla yürümesinin önünü açan çalışmaları hep birlikte yürütmeye devam edeceklerini belirten İbrahim Burkay, bu yolda her türlü iş ve fikir birliğine açık olduklarını söyledi.