#

Bursa

Çiftehavuzlar Spor Kulübü’nden Bozbey’e çağrı

22 yıldır Bursa spor camialarına ahlaklı sporcular yetiştiren Çiftehavuzlar Spor Kulübü, mahallesinde halı sahanın özelleştirilmesiyle kendi evinde kiracı konumuna düştü. Duruma isyan eden Çiftehavuzlar Mahalle sakinleri her daim spor ve sporcunun yanında olan Başkan Mustafa Bozbey’den destek istedi.

Çiftehavuzlar Spor kulübü alt yaş grupları ile amatör liglere katılarak 22 yıldır Bursa spor camialarına ahlaklı sporcular yetiştirdiklerini söyleyen Çiftehavuzlar Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Karaarslan, “Bugüne kadar binlerce gencimizi Bursa spor hayatına kazandırdık. Tek sıkıntımız Çiftehavuzlar Mahallemizde bulunan Çiftehavuzlar Halı Sahası’nın Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleye vererek bu mekanı özelleştirmesi oldu.

Binlerce sporcunun yetiştiği bu tesise artık ücret karşılığında antrenman yapmak zorunda kalıyoruz. Tamamen gönüllü esasına dayanarak ayakta durmaya çalışan Çiftehavuzlar Spor Kulübü’nü bu durum zor ve altından kalkınmayacak bir borca sokmaktadır. Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ve her daim spor ve sporcunun yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den destek istiyoruz. Bizlerin sesini duymasını ve 22 yıldır ahlaklı sporcu yetiştiren Çiftehavuzlar Spor Kulübü’ne ve genç sporcularımıza sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

KENDİ EVİMİZDE KİRACI OLDUK

Yüksek kira bedeli nedeniyle 22 yıldır faaliyet gösteren Çiftehavuzlar Spor Kulübü’nün kapanmayla karşı karşıya kaldığını belirten Başkan Ali İhsan Karaarslan, “22 yıldır kulübün başkanlığını yapıyorum. Birkaç Çiftehavuzlar sakini tarafından tamamen gönüllülerin desteğiyle ayakta kalmaya çalışan nadir bir kulübüz. Alt yaş grupları ile amatör liglere katılarak 22 yıldır Bursa spor camialarına ahlaklı sporcular yetiştiriyoruz. Deyim yerindeyse kendi mahallemizde kendi evimizde kiracı durumuna düştük. Antrenmanları özelleştirilen futbol tesisinde yüksek kira ücreti ödeyerek yapmak zorunda kalıyoruz. Bu konuda Büyükşehir’e gerekli dilekçelerimizi yazdık. Artık sesimize kulak vermelerini istiyoruz. Başkan Mustafa Bozbey’i kulübümüze davet ederek kendisini burada ağırlamayı da çok istiyoruz” dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın