#

Bursa

DAĞDER Genel Başkanı İsmail Aydoğdu’dan birlik ve beraberlik mesajı

DAĞDER Genel Başkanı İsmail Aydoğdu, bölgenin sorunlarının ele alındığı toplantıda, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak derneğin 1926’dan bu yana hizmet verdiğini hatırlattı.

Bursa’nın Dağ yöresi ilçelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, DAĞDER Genel Merkezi’nde yapıldı. Dağder Genel Başkanı İsmail Aydoğdu’nun önderliğinde düzenlenen toplantıya Orhaneli, Keles, Harmancık ve Büyükorhan ilçelerinden temsilciler katıldı. Toplantıda, bölgenin sorunları ve çözümleri ele alınırken, birlik ve beraberlik vurgusu ön planda yer aldı.

Toplantıda söz alan Öğretim Görevlisi ve Avukat İdris Kaydol, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Bölgemizin geleceği için el ele vererek çalışmalıyız.”

DAĞDER’in köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten İsmail Aydoğdu, derneğin 1926 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, İstiklal Savaşı’nda en fazla şehit verenlerin Dağ yöresi halkı olduğunu dile getirdi. Aydoğdu, bu tarihi mirası ve bölgenin dayanışma kültürünü yaşatmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın