#

Gündem

İstanbul’da polise çekiçle saldırı: 3 yaralı

İstanbul Üsküdar’da polis tarafından durdurulan emekli subay ile polis arasında tartışma çıktı. Emekli subay polise çekiç ile saldırırken, oğlu ise silahla ateş etti. Bunun üzerine görevli diğer polis memuru baba ve oğluna ateş ederek şüphelileri etkisiz hale getirdi. Yaralanan 1’i polis 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Üsküdar Söğütlü Çayır Caddesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, araçla polis otosunun yanına gelen şüpheliler emekli astsubay K.O.(50) ve avukat oğlu Y.T.O.(25), otomobilden indi.

Y.T.O. isimli şahıs polis memuru A.R.R.’ye ‘sen Volkansın, karıma tecavüz ettiniz’ diyerek çekiçle vurmaya başladı.

Polis memurunun kendisine ‘ben Volkan değilim’ demesini dinlemeyen şahıs vurmaya devam etti. Diğer şüpheli baba K.O. da polislere silah çekti. Bunun üzerine polis memuru A.R.R., şüpheli şahıslara ateş açtı. Yaralanan baba ve oğlu ile çekiçle yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Kamera görüntüleri ortaya çıktı

Öte yandan, olay anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelilerin siyah araçla polis otosunun yanına geldiği, araçtan inen şüphelilerin polis otosunda bulunan polise saldırdıkları ve kaçtıkları sırada vurularak yere düştükleri yer alıyor.