#

Magazin

Taner Tolga Tarlacı 18 yıl hapis mi yatacak?

Survivor tarihine damga vuran yarışmacıların arasında yer alan Taner Tolga Tarlacı bir süredir darp, gasp ve taciz gibi suçlamalardan dolayı Kıbrıs’ta cezaevinde yatıyor. Tarlacı’nın durumu hakkında açıklama yapan Yasin Obuz “10 yıllık hapis cezası iptal olmuş, yeniden yargılanacak kasım ayında” dedi.

2011 yılında katıldığı Survivor ile tanınan ve davranışlarından dolayı geniş bir hayran kitlesine ulaşan Taner Tolga Tarlacı bir süredir Kıbrıs’ta cezaevinde yatıyor. Survivor’ın diğer yarışmacılarından Yasin Obuz, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilen Tarlacı’nın son durumuyla ilgili bilgi verdi. Cenk Hoca adlı fenomen, daha önce yaptığı bir açıklamada Taner Tolga Tarlacı’nın Rum bir kadının iftirası yüzünden ceza aldığını söylemişti.  Konuyla ilgili video yayınlayan Cenk Hoca “Kız bir gün 100 Euro para istedi kendinden. 20 Euro verdi, tartıştılar. Sonra ‘Ben gidiyorum polise, tecavüz ettiğini söyleyeceğim’ demiş. Gitti ama mahkemede tecavüze dair bulgu yoktu. DNA’da bir şey çıkmadı. Diğer olayları da kattıkları için 18 yıl ceza verdiler” ifadelerini kullanmıştı.

“ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM”

Darp, gasp, taciz gibi suçlamalarla Güney Kıbrıs’ta cezaevinde olan Tarlacı’nın 18 yıl hapis yatacağı iddiası vardı. Eski yarışmacı “Suçsuz yere cezaevindeyim çok kötü durumdayım” demişti.

“10 YILLIK HAPİS CEZASI İPTAL OLMUŞ”

Survivor ve MasterChef ile adını duyuran Yasin Obuz ise yakın arkadaşının durumuyla ilgili açıklama yaparak “Bizim salakla az önce telefonda konuştum. 10 yıllık hapis cezası iptal olmuş, yeniden yargılanacak kasım ayında” dedi.

 

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın