#

Magazin

Müjde Uzman hakkındaki aşk iddiasına ateş püskürdü! ‘Kediden aşk çıkartmayın’

Meslektaşı Birand Tunca’nın evinden paylaşım yaptığı için adı aşk dedikodularına karışan Müjde Uzman, ateş püskürdü. Tunca ile yakın arkadaş olduklarını söyleyerek aşk iddiasını yalanlayan oyuncu, “Ülke yanıyor ülke; bırakın kediden aşk çıkartmaya çalışmayı bin senelik arkadaşımla” dedi.

Geçtiğimiz aylarda yoğun iş temposundan dolayı tükendiğini ve psikolojik olarak zor günler geçirdiğini söyleyen Müjde Uzman, özel hayatıyla gündeme geldi. Meslektaşı Birand Tunca’nın evine giderek kedisiyle poz veren Uzman’ın yeni bir ilişkiye başladığı ileri sürüldü. Çıkan haberlere açıklık getiren Müjde Uzman, aşk iddiasını kesin bir dille yalanladı.

Bir dönem Oğuzhan Uğur ile bir dargın bir barışık ilişki yaşayan Müjde Uzman bir süredir yalnızdı. Oyuncunun meslektaşı Birand Tunca’nın evine giderek kedisiyle poz vermesi kafaları karıştırdı.Yakışıklı oyuncunun kedisinin fotoğrafını paylaşan Müjde Uzman, yakışıklı oyuncuyu etiketleyerek bir de kalp emojisi koydu. Paylaşımıyla kısa sürede gündem olan Müjde Uzman’ın Birand Tunca ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.

“BIRAKIN AŞK ÇIKARTMAYI, BİN SENELİK ARKADAŞIM”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan aşk dedikodularına cevap veren Müjde Uzman, şu ifadeleri kullandı: “Ülke yanıyor ülke; bırakın kediden aşk çıkartmaya çalışmayı bin senelik arkadaşımla. Bize gerizekalı muamelesi yapmayı da bırakın; tek derdimiz bu konularmış gibi göstere göstere insanları bize düşman ettiniz.”

Biz nelerle uğraşıyoruz, neler yaşıyoruz, neler konuşuyoruz; siz orada enerjinizi bu saçmalıklara harcayıp bir de bu çöplükte sonsuza kadar kalacak bir yerlerinizden uydurma şeyleri üretiyorsunuz. Instagrama her koyduğumuzu haber diye sunarak gerçek “haberi değersizleştirdiğiniz yalanlar sıkacağınıza, yapsanıza ülke gündemini haber? Yazsanıza cinayetleri, kanunsuzlukları, haksızlıkları?? Yok. Kolayı, sürekli aptal muamelesi yapıp, hadsizce, haksızca kullandığınız bizim sektör ve insanların hayatı.

“Maalesef buna engel olacak kanun da yok utanma da! Önemsiz görülüyor belli ki. Bakın yalanın önemsizi, iyisi kötüsü olmaz; hepsi tehlikelidir, yanlıştır. Kimsenin bir tanecik ömrü size malzeme olsun diye değil. Siz de artık kendi ömrünüzü, sayılı nefesinizi nasıl değerlendirdiğinizin bir iç hesaplaşmasına girmelisiniz bence!”

“Ne aşkmış yahu. Aklınız fikriniz onda, başka bir bildiğiniz yok, yatıp kalkıp onu düşünüyorsunuz.. Umarım siz yaşayın da bir rahatlayın!”

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın