#

Magazin

Kadir İnanır’dan haber geldi

Beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Kadir İnanır’ın son durumu hakkında açıklama geldi. Jülide Kural, hayat arkadaşı İnanır’ın yakında taburcu olacağını duyurdu.

Türk sinemasının usta aktörü Kadir İnanır, mart ayından beri sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yeniden hastaneye kaldırılan İnanır’dan güzel haber geldi. Kadir İnanır 24 Mart’ta evinde beyin damarına pıhtı atması sonucu acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 4 ay yoğun bakımda tedavi gören usta oyuncu durumunun iyiye gitmesiyle normal odaya alınmış sonra da taburcu edilmişti. Bir süre evinde dinlenen sanatçı temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Aylardır hastanede fizik tedavi gören İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, sanatçının son durumu hakkında bilgi verdi. Tedavi sürecinin her gün iyiye gittiğini ifade eden Jülide Kural İnanır’ın yakında taburcu olacağını duyurdu.

“EVE ÇIKMA PLANIMIZ VAR”

Aylardır Kadir İnanır’ı hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Jülide Kural yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var. Ama elbette fizik tedavi devam edecek.”

“SİNEMAYI ÇOK ÖZLÜYOR”

“Yaşamla bağları çok güçlü; memleket meselelerini her daim kaygıyla ama yine de umutla izlemeyi sürdürüyor. Yine çok kızıyor her zamanki gibi; eskiye oranla daha az da olsa o güzel gülümsemesini bizden sakınmıyor ne iyi ki! Kanımca sinemayı özlüyor hem de çok özlüyor.”

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın