#

Bursa

Bursa’da feci kaza! Otomobil dereye uçtu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan araç dereye uçtu. Kaza sonrası tüm ekipler sürücüyü bulmak için seferber oldu,  yapılan ilk araştırmalarda sürücü bulunamadı. Jandarmanın her yerde aradığı araç sürücüsü daha sonra evinde bulundu. Orhan Z. kazanın ardından kendi imkanlarıyla aracından çıktığını ve evine gittiğini bildirdi.

Kaza, saat 13.00 sıralarında İnegöl ilçesi, Cerrah Mahallesi girişinde meydana geldi. 16 NGY 78 plakalı otomobil, sürücüsü Orhan Z.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak dere yatağına uçtu.  Aracından kendi imkanlarıyla çıkan sürücü, daha sonra evine gitti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Araç sürücüsünün olay yerinde bulunmaması kısa süreli bir panik yaşattı. Jandarma yaptığı aramada Orhan Z.’nin evinde olduğunu tespit ederken; araç da kurtarıcı yardımıyla dere yatağından çıkartıldı.

Olay yerine gelen sürücünün yakınları da arkadaşları da yaptıkları aramada sürücüye dair bir ize rastlamadı.

Sürücünün arkadaşı olduğunu söyleyen Ramazan Koparan, “Kazayı duyduk, hemen buraya geldik. Ancak yaptığımız aramalara rağmen maalesef arkadaşımıza henüz ulaşamadık. Olay yerine itfaiye de sağlık görevlileri de geldi, onlar da burada incelemede bulundu. Ulaşamayınca gittiler. Arabanın kontağı da üzerinde, ama arkadaşımız yok. Merak ediyoruz, inşallah başına bir şey gelmemiştir. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri ise çekici yardımıyla düşen aracı kaldırarak otoparka çektirdi.

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın