#

Bursa

Otobanda dehşete düşüren anlar! Trafiği birbirine kattı

İstanbul’dan Bursa yönüne seyir halinde olan şehirlerarası otobüsün kamerasına yansıyan kaza görüntüleri yürekleri ağza getirdi. Makas atınca bariyerlere ve diğer araçlara çarpan otomobil hurdaya dönerken, otobandaki orta şeritte ilerleyen yolcu otobüsü şoförünün dikkati büyük faciayı önledi.

Kuzey Marmara Otoyolu Yavuz Sultan Selim köprüsü gişelerini geçtikten sonra 34 plakalı bir aracın sürücüsü önünde ilerleyen otomobili makas atarak geçmek istedi. Otobüsün önüne aniden direksiyon kıran otomobil sürücüsü  hakimiyetini kaybedince, sağ şeritte ilerlemekte olan TIR’ın önünden bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kısa süre TIR’ın önünde sürüklenen otomobil, yeniden orta şeritteki otobüsün önüne geldi. Otobüs şoförünün dikkati sayesinde büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Kazaya karışmamak için büyük çaba sarf eden otobüs şoförü de kısa bir süre otobüsün hakimiyetini kaybeder gibi olsa da en sol şeride geçerek büyük bir facianın önüne geçti. Yaşananlar ise saniye saniye araç kamerasına yansıdı. Hurdaya dönen otomobilden sürücü yaralı olarak kurtulurken, otoyol uzun süre araç trafiğine kapatıldı.