#

Bursa

Yerel Vizyon’un konuğu Mehmet Albayrak

Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla 2020 yılından beri ekranlara gelen ‘Yerel Vizyon’ bu yıl yeniden ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

Türkiye’ye genelinde yaptığı yayınlarla geniş bir izleyici kitlesine kavuşan Line TV’de yayınlanan ‘Yerel Vizyon’ deneyimli ve ödüllü gazeteci Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla 2023 yılında yeniden izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Siyasetten, kültür sanata, ekonomiden sağlığa kadar pek çok konunun ele alındığı ‘Yerel Vizyon’ Bursa’nın nabzını tutmaya devam ediyor.

Her hafta farklı içerikle hazırlanan ‘Yerel Vizyon’, program yapımcısı Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara taşınıyor.

Bu akşam saat 22.00’de ekranlara gelecek Yerel Vizyon’un konuğu ise İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube önceki dönem Başkanı Mehmet Albayrak olacak.

KONUK YÜKSEK İNŞAAT MÜHENDİSİ MEHMET ALBAYRAK

Mehmet Çetinkaya’nın Yerel Vizyon’da bu hafta İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube önceki dönem Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Albayrak i şhrin nabzını tutacak.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Albayrak, bugün saat 20.00’de Line TV ekranlarında, ’Deprem ve Mühendislik’, Kontrol ve Denetimin yanı sıra ‘Bursa’nın Riskli Bölgeleri’ konularını ele alacak.