#

Bursaspor

Bursaspor’unda yer aldığı 2. Lig Beyaz Gruba genel bakış

TFF 2. Lig Beyaz grupta Bursaspor, kendi sahasında Anagold 24Erzincanspor’u 2-1 yenerek son 3 haftayı galibiyetle kapattı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 30. haftasında alınan sonuçlar şöyle;

Teknik Sorumlu olarak Özer Hurmacı’nın takımın başına geldiğinden beri 3 maça çıkan Bursaspor bu maçlardan toplamda 9 puan çıkardı . Özer Hurmacı yönetimindeki Bursaspor ilk maçında Bayburt Özel İdare Spor’u 3-1, ikinci maçında İnegölspor’u deplasmanda 2-0 yenmişti. Cumartesi günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Anagold 24Erzincanspor’u konuk eden yeşil beyazlılar 28. dakikada Furkan Emre Ünver’in kafa golü ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip Anagold 24Erzincanspor 64. dakikada Sinan Akaydın ile 1-1’lik beraberliği yakaladı. Bursaspor adına ise son sözü 72. dakikada Berat Altındiş söyledi ve mücadele Bursaspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

30. hafta maçlarına genel bir bakış yaptığımızda; Zirve mücadelesi veren ve ligin 1. sırasında bulunan Çorum FK kendi sahasında gençlerle mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nu 9-0 gibi farklı bir skorla yendi. Şanlıurfaspor ise kendi sahasında Isparta 32 spor’u 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü.

Haftanın süprizi diyebileceğimiz maçta ise Hes İlaç Afyonspor kendi sahasında İnegölspor’a 1-0 yenildi. İnegölspor bu galibiyetle küme düşme potasına tutunmaya devam etti. Yine küme düşme tehlikesini yakından hisseden Batman Petrolspor, Bayburt Özel İdare Spor’u 2-0 yendi ve küme düşme potasının 1 sıra üstünde kendine yer buldu.

Sivas Belediyespor ve Bayburt Özel İdare Spor son 2 sırayı paylaşıyorlar.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 32. hafta maçlarına baktığımızda Bursaspor deplasmanda ligin 5. sırasında  bulunan Düzce Cam Düzcespor ile karşılaşacak. Bursa’nın bir diğer temsilcisi İnegölspor ise düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Batman Petrolspor’u konuk edecek.

Lider durumda bulunan Çorum FK, zayıf rakibi Bayburt Özel İdare Spor’a deplasmanda konuk olacak. Zirveyi yakından takip eden Şanlıurfaspor ise Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediye Gençlik Spor’un konuğu olacak.

Esenler Erokspor haftayı maç yapmadan geçirecek.