#

Spor

Uğurcan Çakır: ‘A Milli Takım’da kesilmeyi hak etmedim’

Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Beşiktaş müsabakasının kötü gidişatı durdurmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Çakır ayrıca, A Milli Futbol Takımı’nda kalede kesilmeyi de hak etmediğini söyledi.

“Beşiktaş maçı bir fırsat”

Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili konuşan Çakır, “Arkadaşlarımızın iyi niyetinden şüphemiz yok. Birçok maçta iyi oynayıp kaybetmiştik. Beşiktaş maçının konsantrasyonu ayrı olacak tabi. Takımda herkes bu maçın motivasyonun farkında. Kötü gidişata durma demek için önemli bir fırsat. Kötü gidince herkes bir birinden sorun arıyor. Ben hiç bir zaman bu yolu düşünmedim. Arkadaşlarımızın yanında olmaktan onlar için mücadele etmekten vazgeçmedim. Uyum konusunda sıkıntılar yaşadık” diye konuştu.

“A Milli Takım’ın kalesinden kesilmeyi hak etmedim”

A Milli Takım’da kalede yaşanan değişiklikle ilgili olarak ise Çakır, “Ligdeki performansa göre mi orda oynatılıyor yoksa milli takımdaki performansa göre mi oynatılıyor onu çözemedim. Çünkü milli takımda son oynadığım maçlarda kötü bir performans sergilemedim ve kesilmeyi hak etmedim. Ligdeki performansa göreyse takımlarında oynamayana oyuncular orda ilk on bir oynadı. Orayı çok anlayamadım” açıklamasında bulundu.