#

Haber

Kılıçdaroğlu’ndan İnce’ye destek

Gazeteci Candan Tolga Işık, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce ile alakalı çıkan kaset iddiaları konusunda çok sert tepki gösterdiğini belirterek, ”Bu operasyoncu pislikleri Türkiye’nin gündeminden çıkartmalıyız” dediğini aktardı.

Türkiye gündemi 2 gündür Ali Yeşildağ’ın Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ait olduğunu öne sürdüğü kaset iddialarını konuşuyor. İddiaların çıktığı ilk andan itibaren tepkisini ortaya koyan İnce, paylaşımların iftira ve montaj olduğunu ifade ederek, ”Ne FETÖ’ye, ne PKK’ya, ne Hizbullah’a asla boyun eğmedim, eğmem. Hepinizle yargıda hesaplaşacağım” şeklinde açıklama yapmıştı.

Öte yandan kaset iddialarına da siyasi anlamda ilk tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Gazeteci Candan Tolga Işık’a konuşan Kılıçdaroğlu, ”Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız.Bu montajlarla uğraşanları çöpe atmamız lazım. Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat örgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme” ifadelerini kullandı.