#

Haber

Bursa’da Avukat çifte saldıran kişiler tutuklandı

Bursa’da velayet davası nedeniyle çocuk teslimi için gittikleri adreste bıçaklı ve taşlı saldırıya uğrayan avukat çiftin şikayeti üzerine gözaltına alınan kişiler tutuklandı.

Bursa’da dün sabah saatlerine velayet davası nedeniyle çocuk teslimi için gittikleri adreste çocuğunu vermek istemeyen ailenin bıçaklı ve taşlı saldırısına uğrayarak yaralanan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı ile Muharrem Kanalcı tedavilerinin ardından soluğu Emniyette aldı. Ailenin bıçaklı ve taşlı saldırısına uğradıkları esnada korkunç anlar yaşayan çift aileden şikayetçi oldu.

Saldırı sonucu yaralanan avukat çiftin şikayeti üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheliler hakkında “Kasten Yaralama, Mala Zarar verme, Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması ve Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” suçlarından soruşturma başlatıldı. Şüpheliler hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltına alınan ailede saldırıyı gerçekleştiren kişiler Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama talepli olarak sevk edildi. Yapılan sorgu sonucunda saldırgan kişiler hakkında tutuklama kararı verildi.

Bursa Barosu saldırıyı gerçekleştiren kişilerin tutuklanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

İşte O açıklama 

“Baromuz üyeleri Av. Aleyna Kübra Kalancı ve Muharrem Kalancı’ya karşı gerçekleştirilen saldırı sonrasında yakalanan failler Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanma talepli olarak sevk edilmiş ve yapılan sorgu sonucunda failler hakkında tutuklama kararı verilmiştir. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelen her türlü saldırı karşısında sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz.”