#

Bursa

Dolunay tutulmasının etkileri

1 Ağustos’da kova burcunda dolunay meydana geldi. Uzun bir süre daha etkisi devam edecek. Astrolog Evrim Seda Sayar, dolunay tutulmasının etkisinin azaltacak önerilerde bulundu.

Zaman zaman hayatımıza yön verirken ya da herhangi bir karar alırken dolunay etkili oldu cümlesini duyarız. 1 Ağustos saat 21.31’de kova burcunda 9 derecede dolunay gerçekleşti. Astrologlar kimilerinin kariyeri noktasında değişimler yaşayabileceğini kiminin ise aşk hayatında yeni süreçlerin olabileceğini söylüyor.

Ancak astrologlar bu dolunaydın diğerlerine göre daha sert geçtiğini söylüyor. Ağustos ayı boyunca venus retro durumunda olup ikili ilişkilerde ciddi gündemler açığa çıkabilir .

Öte yandan Astrolog Evrim Seda Sayar, yeni düzenlemelerin olabileceğini, kişilerin özgürlük hissini daha çok yaşamak istediği bir süreçten geçebileceğini söyledi.
Sayar, konuşma şöyle devam etti.

“Dün yaşanan dolunay çok etkiliydi. 5 Mayıs’ta ki tutulmayı tetikliyordu. Kova burcunda gerçekleşti. Teknoloji, özgürlük, hakları kapsayan bir iç dünyasında çatışma yaşanabilir. Aidiyet duygusu bizim için çok önemli olacak. Görüşlerimizde değişkenlik meydana gelebilir. Ekonomik anlamında daha fazla vergilerde değişim olabilir. Yeni düzenlemeler olabilir. Turizmde beklediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Bu dolunay birçok konuyu tetikliyor. Yer hareketliği de meydana gelebilir. Hiç duymadığımız yeni icatlarda görebiliriz” dedi.