#

Gündem

Acı haber: 1 asker şehit oldu…

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Pençe – Kaplan operasyonu bölgesindeki çatışmada yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan askerin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü belirtildi.

Çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 3 teröristin de etkisiz hale getirildiğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Şehit ateşi Samsun’a düştü

Türkiye’nin Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Ethem Demirci’nin acı haberi memleketi Samsun’a ulaştı.

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Ethem Demirci’nin acı haberi memleketi Samsun’un Havza ilçesinde baba ocağına ulaştı. Ailesi İstanbul’da yaşayan şehidin cenazesi Merzifon Havalimanı üzerinden Havza’ya getirilecek.