#

Magazin

Acun Ilıcalı: İleride bir parti kuracağım, adı ‘Rahat Parti’ olacak

Hürriyet’e verdiği demeçte esprili biçimde yeni parti kurmaktan bahseden Acun Ilıcalı, siyasete girmeyi ve basın tarafına geçmeyi düşünmediğini söyledi. Ilıcalı futbol takımı satın almak istemesinin nedeninin ‘televizyonculukta keşfettiği yetenekleri futbol dünyasında da keşfetmek’ olduğunu söyledi.

Medya patronu, Survivor programının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye açıklamalarda bulundu. Röportajın bazı bölümleri şu şekilde:

Bu kadar dipten, bir şekilde bulunduğum yere gelmek benim için hayalini bile kurabildiğim bir şey değildi. Sanırım kendi hayallerimi bitirdiğim için artık insanların hayallerini kovalıyorum. Geçenlerde arkadaşlarıma espri olarak, “İleride bir parti kuracağım. Partinin adı da Rahat Parti olacak” dedim. Sloganım da, “Ben yırttım, şimdi sıra sizde” olur herhalde.

Siyasete girer misiniz?

Girmem.

Bir köşeye çekilip her şeyin tadını çıkarmak varken durmuyorsunuz. Hollanda 1. Futbol Ligi takımlarından Fortuna Sittard’ı satın almakla ilgili görüşmeler yaptığınız söylendi. Bir yandan haftanın her günü program sunuyorsunuz. Nedir bu hırsın sebebi?

Köşeye çekilirsem bu kadar eğlenemem. Her gün ya bir köşeye çekilirsem diye korkuyorum.

Neden bir futbol takımı satın almak istiyorsunuz?

Futbola olan düşkünlüğüm zaten biliniyor. Amacım, şimdiye kadar televizyonculukta keşfettiğim yetenekleri futbol dünyasında da keşfetmek.

Neden o takımı seçtiniz?

Türk ve dünya futboluna sürpriz isimler kazandırmak gibi bir hayalim var. Bu takım da bunun için çok uygun ama daha görüşmelerimiz sürüyor.