#

Ak Parti

AK Parti Osmangazi’de ‘Bereketi’ paylaşıyor

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda İl Başkanı Davut Gürkan ve İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, Kayhan Mahallesi’nde yaşayan Ömer Faruk Birkan’ın evine misafir olarak iftarlarını açtı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında, mahalle sakinleriyle sohbet edilerek Ramazan ayının dayanışma ruhu pekiştirildi. İl Başkanı Davut Gürkan, Ramazan ayının kardeşlik ve birlik duygularını güçlendirdiğini belirterek, bu tür buluşmaların toplumun her kesimiyle daha güçlü bağlar kurmak açısından önemli olduğunu ifade etti.

İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ise mahallelerde düzenlenen gönül sofralarının, vatandaşlarla aradaki bağı daha da kuvvetlendirdiğini belirterek, “Ramazan’ın bereketini ve huzurunu hep birlikte yaşamak bizler için en büyük mutluluk” dedi.

İftar programı, duaların ardından hatıra fotoğrafları çekilerek sona erdi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlarla buluşarak birlik ve beraberliği pekiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda İl Başkanı Davut Gürkan ve İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, teşkilat üyeleriyle birlikte Kayhan Mahallesi’nde yaşayan Ömer Faruk Birkan’ın hanesine misafir olarak iftar programına katıldı.

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan programda, mahalle sakinleriyle birebir sohbet edilerek sorunlar dinlendi ve çözüm önerileri konuşuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, AK Parti teşkilatının halkla iç içe olma anlayışının önemine vurgu yapıldı.

İftar programında konuşan İl Başkanı Davut Gürkan, Ramazan ayının manevi ikliminin tüm toplumda kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:” Ramazan, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz mübarek bir ay. Bizler de AK Parti olarak her fırsatta hemşehrilerimizin sofralarına misafir olmaktan, onların dualarına ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Teşkilat mensuplarımız, Ramazan boyunca 17 ilçemizde vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmaya devam edecek.”

İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ise mahallelerde kurulan gönül sofralarının, vatandaşlarla olan bağı daha da kuvvetlendirdiğini ifade etti. Kurtuluş, “Osmangazi’de mahalle mahalle dolaşarak hemşehrilerimizin iftar sofralarına misafir oluyoruz. Gönül sofralarında bir araya gelmek, sadece bir yemek paylaşmak değil; sevgiyi, dayanışmayı ve kardeşliği büyütmek demek. Ramazan’ın bereketini ve huzurunu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak bizler için en büyük mutluluk” dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın