#

Gündem

AK Parti’den seçim anketi açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yapılan anketlerde partiye kırgın seçmenin muhalefet partilerine gitmediğini açıkça gördüklerini belirterek, “Kararsızlara dönüşen seçmenin tekrar gönlünü kazanacağız. Yaptığımız son çalışmalarda da kararsız seçmenin açık ara partimize yöneldiğini net olarak görüyoruz” dedi.

AK Parti'den seçim anketi açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada “Yaptığımız anketlerde bize az da olsa ara ara kırılan seçmenin CHP’ye, İyi Parti’ye ve diğer partilere gitmediğini açıkça görüyoruz. Kararsızlara dönüşen seçmenin tekrar gönlünü kazanacağız. Yaptığımız son çalışmalarda da kararsız seçmenin açık ara partimize yöneldiğini net olarak görüyoruz” dedi.

AK Parti'den seçim anketi açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 2023 Seçimlerini Cumhur İttifakı olarak kazanacaklarını vurgulayarak, “20 yıl boyunca yapmış olduğumuz icraatlar birinci derecede en önemli referansımız, bizim bunu iyi anlatamadığımız kanaati bende var. Hükümet etme noktasında nihayetinde baktığınız zaman her bir alanda geçmiş hükümetlerinden çok fazla işler yaptık, devasa projeler yaptık. Ve başarılıyız, sağlıkta da başarılıyız, enerjide de başarılıyız, savuma sanayinde başarılıyız, aklınıza ne geliyorsa. Ayrıca Türkiye’deki özgürlüklerin genişletilmesini ve vesayet rejiminin çökertilmesini AK Parti olarak biz yaptık. 20 yılda yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın referansıdır. Şu andaki sıkıntıyı da çözecek her türlü formül yine bizde var, bilgi birikim bizde var, ekip ve başarılı kadrolar bizde var. Yaptığımız anketlerde bize az da olsa ara ara kırılan seçmenin CHP’ye, İyi Parti’ye ve diğer partilere gitmediğini açıkça görüyoruz. Kararsızlara dönüşen seçmenin tekrar gönlünü kazanacağız. Yaptığımız son çalışmalarda da kararsız seçmenin açık ara partimize yöneldiğini net olarak görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın