#

Bursa

Bursa’da Suriye uyruklu gençler cezadan kaçamadı

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ 3. GÜNÜNDE BUNLARA UYMAYANLARA CEZA YAĞDI. İNEGÖL’DE YUNUS EKİPLERİ DURDURDUKLARI BİR MOTOSİKLET SÜRÜCÜNE VE ARKADAŞINA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL ETMEKTEN VE EHLİYETSİZ MOTOSİKLET KULLANMAKTAN DOLAYI ŞAHISLARA CEZA KESTİ. HER İKİ ŞAHSA TOPLAM 7 BİN 500 CEZA UYGULANIRKEN MOTOSİKLET İSE OTOPARKA ÇEKİLDİ.

Bursa'da Suriye uyruklu gençler cezadan kaçamadı

Sokağa çıkma  yasağının 3. gününde yasaklara uymayanlara ceza yağdı. İnegöl’de yunus ekipleri durdurdukları bir motosiklet sürücüsüne ve arkadaşına sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten ve ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan dolayı ceza kesti. Her iki kişiye toplamda 7 bin 500 ceza uygulanırken motosiklet ise otoparka çekildi.

İnegöl’de iki Suriye uyruklu genç motosikletleriyle alışverişe çıkmaları pahalıya patladı. Polis ekipleri tarafından durdurulan motosiklet sürücüsünün ehliyeti olmadığı fark edildi. Şahsa ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ve sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten dolayı 4 bin 500 TL para cezası kesilirken, yanında bulunan şahsa da kısıtlama uymadığından dolayı 3 bin TL ceza kesti.