#

Genel

Amazon Prime Day indirimleri kaç gün sürecek? Amazon Prime üyesi olmayanlar alışveriş yapabiliyor mu?

2021 Amazon Prime Day indirimleri başladı. 48 saat sürecek olan Amazon Prime Day indirimlerinden faydalanabilmek için Prime üyesi olmak gerekiyor. Peki, Amazon Prime üyesi olmayanlar ne yapacak? Amazon Prime Day indirimlerinde hangi ürünler var?

Amazon 2021 indirimleri başaldı. Prime Day indirimlerinde 2 milyondan fazla fırsat müşterilere sunuluyor. 21 Haziran’da başlayan indirimler 48 saat sürecek.

AMAZON PRİME DAY’DE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMDE?

Prime Day indirimleri; teknolojiseverlerden moda tutkunlarına, oyunseverlerden evcil hayvan sahiplerine tüm Prime üyelerine yaz döneminde ihtiyaç duyabilecekleri ürünlerde indirimler sunuyor. Sınırlı sayıda sunulacak bu kampanyadan ve 48 saat sürecek indirimlerden faydalanmak için “www.amazon.com.tr/primeday” adresi ziyaret edilebiliyor.

AMAZON PRİME ÜYESİ OLMAYANLAR ALIŞVERİŞ YAPABİLECEK Mİ?

Prime üyesi olmayanlar, daha fazla bilgi almak için “amazon.com.tr/primeday” adresinden üye olabiliyor ve 30 günlük ücretsiz deneme süresini başlatarak Prime Day indirimlerinin yanı sıra bedava ve hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming aracılığıyla eğlencenin en iyileri ve daha fazla ayrıcalığa erişim sağlayabiliyor.