#

Magazin

Angelina Jolie ile Brad Pitt’in arası düzeldi

Dört yıl önce ayrılan ve resmen geçen yıl boşanan Angelina Jolie ile Brad Pitt ikilisi, bir türlü uzlaşamadıkları velayet konusunda anlaşma sağlayınca sürekli gerilimli olan ilişkileri de ayrılmalarından bu yana ilk kez düzeldi.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in arası düzeldi

Angelina Jolie ve Brad Pitt çocuklarının velayet planı üzerinde anlaştıktan sonra ilişkilerini düzeltti.

Daily Mail’in haberine göre, 2016 yılında ayrılan ve resmi olarak geçen yıl boşanan çift, çocukları Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) ikizler Knox ve Vivienne’in (11) velayet sorununu çözmelerinin ardından ilişkilerini daha iyi bir yola soktu.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in arası düzeldi

Brad Pitt’e yakın bir kaynak, “Brad için çocukları en önemli şey. Arkadaşlarına, hayatta pek çok şeyi çocuklarından öğrendiğini anlatıyor. O ve Angie velayet için anlaşınca ilişkileri de düzeldi” diye konuştu.

Angelina Jolie ile Brad Pitt ikilisinin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh gelecek hafta 14 yaşına giriyor. Kaynaklara göre Shiloh her iki ebeveyniyle de yakın ilişki içinde ve tüm aile birlikte doğum günü kutlaması yapmayı iple çekiyor.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in arası düzeldi

Kaynaklara göre, 44 yaşındaki Jolie ile 56 yaşındaki Pitt’in resmen boşandıkları Nisan 2019 tarihinden bu yana ilk kez bu kadar iyi bir ilişki kurdu. Çocuklar için bir velayet programı belirlendi. Program, ikilinin geçmişte yaşadıkları gerilimi yaratmaktan uzak. Çocuklar hem anneleri hem de babalarıyla zaman geçiriyor ve mutlu.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in arası düzeldi

Bazı kaynaklar Pitt’in evlatlık çocukları Maddox ve Pax ile görüşmediğini iddia ediyor. 18 yaşındaki Maddox artık reşit olduğu için kendi kararlarını verebiliyor. Güney Kore’de üniversitede okuyan Maddox salgın tecriti nedeniyle ABD’ye, ailesinin yanına döndü. Bir dönem Pitt ile sorun yaşadıkları, hatta boşanmanın da bu sorundan ileri geldiği iddia edilmişti.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in arası düzeldi

Pitt’in diğer evlatlık oğlu Pax ile neden görüşmediği ise bilinmiyor.

Jolie-Pitt ikilisinin velayet anlaşmasına göre çocuklar annelerinin yanında kalıyor ve Pitt çocuklarını her hafta birkaç gün görüyor.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in arası düzeldi

Pitt, Los Angeles’taki Loz Felis bölgesinde Jolie’nin evine sadece 10 dakikalık bir mesafede oturuyor. Bu da çocuklarını sık sık görmesini kolaylaştırıyor.