#

Teknoloji

Apex Legends Mobilde İndirilebilir Olacak

İlk haftadan 25 milyon tekil oyuncuya ulaşan Apex Legends, kısa bir süre içerisinde harikalar yaratmayı başardı. Oyuncu kitlesini daha da genişletmek isteyen EA Games Apex Legends Mobile için hazırlıklara başlandığını müjdeledi. Apex Legends Mobile ne zaman indirilebilir olacak?

PC, PlayStation ve Xbox One oyuncuların huzuruna sunulan ücretsiz Apex Legends, mobil platformalar içinde geliştirilmeye başlandığı EA Games’in CEO’su Andrew Wilson tarafından müjdelendi

Apex Legends Mobile için çalışmalar başlandı!

Wilson’un söylediklerine göre, söz konusu oyun kısa zaman içerisinde çarpraz platform desteğine kavuşturulacak. Bu bağlamda, oyunu Android ve iOS platformları içinde geliştirilebileceklerini belirten CEO, şimdilik bu konu üzerinden yoğunlaştıklarını da özellikle dile getiriyor.

Bununla birlikte oyunun Asya’daki oyuncular tarafından da büyük bir ilgi ile karşılandığı belirten CEO, oyunu mobil platformlar için  geliştirmenin oldukça önemli olduğunu da vurguluyor.

Şimdilik Apex Legends‘ın ne zaman mobil platformlara çıkacağı bilinmiyor. Ancak, bu gelişmeyi de göz önünde bulunduracak olursak, bu yıl içerisinde oyunun mobil sürümüyle bir araya gelebiliriz.

Böylece, PUBG ve Fortnite ile olan kıyasıya rekabetini iOS ve Android platformlarına da taşıyacak olan EA Games‘in, buradan da oldukça iyi gelirler elde edeceği tahmin ediliyor.

Bu da bize “Apex Legends Mobile” isminde bir oyunun -yakın zamanda olmasa da- ileriki bir zamanda mobil platformlara giriş yapabileceğini işaret ediyor.