#

Gündem

AVM’lerin yemek katları ilk günden doldu taştı

AVM'lerin yemek katları ilk günden doldu taştı

Kontrollü normalleşme sürecinde yüksek riskli iller dışında tüm illerde kafe, restoran ve pastaneler açıldı. Oturarak müşteri kabul edilmesi kararının ilk gününde AVM’lerin yemek katı doldu taştı.

Dün yapılan kabine toplantısının ardından kontrollü normalleşme adımları çerçevesinde restoran ve kafeler çok yüksek riskli iller dışında, Türkiye genelinde faaliyetlerini sabah 07.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında, yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek. Kontrollü normalleşmenin ilk gününde AVM’lerin yemek katı müşterilerle doldu taştı.

AVM'lerin yemek katları ilk günden doldu taştı

“OTURARAK YEMEK YEMEK GERÇEKTEN MUTLULUK”

Çoğunlukla AVM çalışanları ve yakında çalışanların yemek yemek için gediği görüldü. Kimi vatandaşlar kontrollü normalleşmeden memnun olduğunu dile getirirken kimileri ise erken bir karar olduğunu ifade etti.

Yemek yemek için AVM’ye gelenler oturarak yemek yemenin mutluluk ve büyük bir lüks olduğunu söylediler. Esnaf için durumun mutluluk verici olduğunu söyleyenler ise AVM’ye geldiklerinde durumu garipsediklerini ama oturarak yemek yemeyi tercih etmediklerini söyledi.

AVM çalışanları ise normalleşmenin erken bir karar olduğunu belirtirken, ilk gün olmasına rağmen AVM’lerde yoğun bir kalabalık olduğunu söyledi.