#

Bursa

Barış Bebek, Yaşam Mücadelesi İçin Yardım Eli Bekliyor

SMA Tip 1 hastası Barış Bebek, tedavisi için Bursalı hayırseverlerden maddi destek bekliyor.

Henüz bir yaşını dolduran SMA Tip 1 kas hastası Barış Bebek, yaşadığı zorlu hastalığı atlatıp yaşıtları gibi sağlıklı bir yaşam sürmek için Bursalı hayırseverlerden yardım bekliyor. Barış’ın annesi Mukadder Kılıç, oğlunun hastalığını ve tedavi sürecini anlatarak, tedavi için gereken yüksek miktarda paranın neredeyse yarısının toplandığını, ancak hâlâ ciddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Tedavi İçin Maddi Yardım Gerekli

Mukadder Kılıç, SMA’lı bebeklerin tedavisi için büyük bir maddi yükün olduğunu ve bu noktada Sağlık Bakanlığı’ndan herhangi bir destek alamadıklarını ifade etti. Kılıç, Bursa’da daha önce SMA’lı bebeklerin sağlığına kavuştuğunu hatırlatarak, Barış Bebek için de umutlarının yüksek olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesine ve Hayırseverlere Çağrı

Barış’ın tedavisi için destek çağrısında bulunan anne Mukadder Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başta olmak üzere tüm hayırseverlerden yardım beklediklerini dile getirdi. Trabzon’da SMA’lı bebekler için düzenlenen yardım gecesinde 3 bebeğe destek sağlandığını belirten Kılıç, benzer bir organizasyonun Barış Bebek için de yapılmasını umduğunu söyledi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın