#

Ak Parti

Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak Taksici Oldu

Seçim çalışmaları kapsamında taksi duraklarını ziyaret eden Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, vatandaş ile gerçekleştirdiği sohbet üzerine taksinin direksiyonuna geçerek yolcuyu gideceği yere kadar bıraktı.

Yalova AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, özellikle Yalova’nın en önemli sorunlarının başında gelen şehir içi trafik ve park sorununun çözümüne yönelik projelerini anlatmak için taksicilik yaptı. Yusuf Ziya Öztabak’ı karşılarında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar, ücretsiz yolculuk yapmanın da keyfini yaşadılar.

Seçim çalışmaları kapsamında taksi duraklarını ziyaret eden AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, direksiyon başına geçerek vatandaşlara sürpriz yaptı.

Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak Taksici Oldu

‘’Gençler Fikir Sizden Destek Bizden’’

Öztabak, yoldan aldığı ve kendisini görünce şaşkınlığını gizleyemeyen genç bir yolcunun özellikle gençlerin beklentilerinin karşılanmasına yönelik talebine, hükümetin desteği ve belediye projeleriyle istihdama yönelik müjdeli haberleri önümüzdeki günler de paylaşacaklarını duyurdu.

Yalova’nın spor, sanat, teknoloji üreten kimlikli bir şehir olacağının altını çizen Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, ‘’Dinamik, teknolojiyi yakından takip eden ve çok farklı düşünen bir jenerasyon geliyor. Geleceğin şehirlerini yönetmek için her zamankinden çok daha fazla gençlerimizin fikirlerine ihtiyacımız var. Onlar bugünün dünyasını temsil ediyor. Enerjileri ve destekleri ile her beraber yarını temsil etmeye geliyoruz. Gençlerin fikirlerini projelerini hayata geçirmelerinin önünü açacağız’ dedi.

Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak Taksici Oldu

“Bütün Kalpleri Fethedeceğiz”

Durağa dönüşte bir yolcunun daha taksi talep ettiğini gören AK Parti Yalova Belediye Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, bu kez rotayı Termal’e çevirdi. Kentin geleceğinin konu açıldığı yolculukta, belediye yönetiminde her yaştan her kesimin taleplerine yanıt verilerek tek taraflı yöneticiliği istemeyen vatandaşa, ‘’Hiç kalp kırmadan bütün kalpleri fethedeceğiz. Hükümetimizin ve

belediyemizin projeleri ile Yalova’mızın icraatlerimiz ile gönülleri birleştirerek geleceğe taşıyacağız. Yalova’mızın yeşile müziğe, sanata, spora, teknolojiye doyacağı, kimsenin gelecek kaygısı duymadan yeni işlere ihtiyacınız var biliyorum. Ortak akılla, sizlere hayalinizdeki Yalova’yı sunmaya geliyoruz.’’ diyerek yanıtladı.

Öztabak, her hafta gönüllü taksicilik yaparak vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceğini de sözlerine ekledi.