#

Bursa

Başkan Aydın’dan Orhangazi İlçe Başkanı Ulusu’ya Tebrik Ziyareti

Orhangazi’de Ak Partili Başkanlardan Birlik Mesajı: Aydın’ın Ulusu ’ya Tebrik Ziyaretinde Ortak Hedef Daha İyi Bir Gelecek

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu’ yu ilçe başkanlığında ziyaret etti. Ziyaret, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ulusu’nun ilçe başkanlığına yeniden aday gösterilmesinin ardından gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Başkan Aydın’a, Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Bakırdan, İbrahim Altuntaş ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, Aydın, Ulusu’ yu yeniden aday gösterilmesinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Hemşehrilerimiz İçin Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz

Ziyaretin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Aydın, “İlçe Başkanımız, değerli kardeşim Gökhan Ulusu’nun yeniden aday gösterilmesinden dolayı kendisini tebrik etmek için geldik. Birlikte Orhangazi’mizi daha iyi bir noktaya getirmek için önemli çalışmalar yaptık. İnşallah başkanımızın ikinci döneminde de hemşehrilerimiz için, kentimiz için yeni projelere imza atacağız,” dedi.

Uyum İçerisinde Çalışıyoruz

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ise Belediye Başkanı Bekir Aydın’a teşekkür ederek, “Bekir Başkanımızla Orhangazi’miz için uyum içerisinde çalışıyoruz. Allah’ın izniyle önümüzdeki yıllarda da aynı gayretle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, iyi niyet temennileri ve karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından son buldu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın