#

Dünya

Başkonsolos Şanlı, Kaplan Döner tesislerini ziyaret etti

T.C. Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı, muavin konsolos Müslime Azra İlhan ile birlikte Kaplan Döner tesislerini ziyaret ederek işletme hakkında detaylı incelemelerde bulundu.

T.C. Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı, göreve başladığı günden bu yana sürdürdüğü kapsamlı temaslarına bir yenisini ekleyerek, Türk iş dünyasının Almanya’daki önemli temsilcilerinden Kaplan Döner tesislerini ziyaret etti. Şanlı’ya bu ziyaretinde muavin konsolos Müslime Azra İlhan da eşlik etti.

Kaplan Döner’in kurucusu Remzi Kaplan, CEO Belgin Kaplan ve Remzi Kaplan’ın eşi Şaziye Hanım tarafından kapıda karşılanan Başkonsolos Şanlı ve İlhan’a, “Hoş geldiniz, ziyaretinizle bizi onurlandırdınız” denilerek sıcak bir karşılama yapıldı.

Kahvaltı ile başlayan ziyaret, tesislerin yerinde incelenmesi ile devam etti. Başkonsolos Şanlı, Kaplan ailesinin bu önemli üretim tesisinde detaylı bir incelemede bulunarak, işletme süreçleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yaklaşık üç saat süren ziyaretin sonunda Başkonsolos Şanlı, Kaplan ailesine davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini sundu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın