#

Bursa

Bekir Aydın: ‘Eğitim, geleceğimizi şekillendirir”

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Aydın, mesajında yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Aydın, “Yeni eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Çocuklarımızın daha temiz, daha düzenli ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmeleri için tüm önlemleri aldık. Eğitim, bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir. Bu bilinçle, çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için belediye olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Aydın, ayrıca öğretmenlere de seslenerek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren değerli öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde çocuklarımız, ülkemizin aydınlık yarınlarına emin adımlarla yürüyeceklerdir” ifadelerini kullandı.

Velilere de mesajında yer veren Başkan Bekir Aydın, “Çocuklarımızın eğitim hayatında en büyük destekçileri sizlersiniz. Onların başarılarında ve mutluluklarında en büyük pay sahibi olan siz değerli velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederek mesajını sonlandırdı.