#

Bursa

Bekir Aydın ilk derste öğrencilere eşlik etti

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 2024-2025 eğitim öğretim yılı açılışı vesilesiyle öğrencilerle bir araya geldi. Açılış programına Başkan Aydın’ın yanı sıra, Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sakarya ve ilgili okullardaki öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Başkan Aydın ve Kaymakam Karamehmetoğlu, Ali Tekin İlköğretim Okulu, Orhangazi Ortaokulu ve Orhangazi Kız İmam Hatip Ortaokulunda yeni eğitim öğretim yılını karşıladı. Başkan Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Sakarya ile birlikte okullarımızı ziyaret ettik. 2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar dileyerek yeni yıllarını kutladık. Evlatlarımız bizim geleceğimizdir. Onlara vereceğimiz en değerli şey iyi bir eğitimdir. Bizler de Orhangazi Belediyesi olarak eğitim öğretim yılı öncesinde okullarımızın temizlik, bahçe düzenlemeleri ve ihtiyaçları ile ilgili çalışmalar yaptık. Yine belediye olarak okullarımızın bütün ihtiyaçlarında yanlarında olacağız,” dedi.

Her fırsatta Orhangazi’nin değerleriyle bir arada olan Belediye Başkanı Bekir Aydın, bu sefer yeni eğitim öğretim yılı vesilesiyle öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya geldi. Başkan Aydın, hemşehrileriyle bir arada olmaya devam edeceğini belirtti.