#

Zonguldak

Belediye Başkanı’ndan gazetecilere tehdit!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ali Bektaş, gazetecileri tehdit etti. Hakkında yalan haber yapıldığını iddia eden Bektaş, “Adalet gereğini yapmazsa ben gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim çocuğuma, onuruma, şerefime dokunan insanın onuruna, şerefine dokunurum. Net, tehdit ediyorum” dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yerel bir televizyonda katıldığı programda gazetecileri tehdit etti. Antalya’da otelleri olduğu yönünde çıkan haberi yalanlayan Bektaş, çıkan haberlerle ilgili olarak savcılığa ve sulh ceza hakimliğine başvurduğunu anlattı. Bektaş şunları kaydetti:

“Sulh Ceza Hakimliği 2004 yılında Polonya’da bir yerel mahkemenin kararını bize gerekçe göstererek basın özgürlüğü dedi.

Sen siyasetçisin. Biz seni hırsız olarak görüyoruz’ dedi. ‘Seni yolsuz olarak görüyoruz’ dedi. Mahkeme kararı bana onu söylüyor. Sen siyasetçiysen diyor; her türlü hakarete, her türlü şerefsizliğe layıksın diyor. Karar özetle bunu söylüyor.”

“Herkese gereğini yapacağım”

https://www.facebook.com/watch/?v=2573271976269553

“Adalet gereğini yapmazsa ben gereğini yapacağım” diyerek gazetecileri tehdit eden Bektaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yok ben kalem aldım. Yok ben gazeteciyim. Şimdi bu laflarımı alacaklar, istedikleri gibi çarpıtacaklar. Yok kardeşim! Bundan sonra Ali Bektaş böyle. Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim çocuğuma, onuruma, şerefime dokunan insanın onuruna, şerefine dokunurum. Net, tehdit ediyorum.”

“Yeğenime faydam olmayacak da kime faydam olacak?”

Yeğenini belediyede işe aldığı iddialarını doğrulayan Bektaş, “Yeğenime faydam olmayacak da kime faydam olacak? Bundan hiç gocunmuyorum” dedi.