#

Bursa

BUDO bilet fiyatlarına da zam geldi

Bursa’da toplu ulaşıma gelen zammın ardından BUDO bilet fiyatlarına da zam geldi. 2020 yılından beri tek fiyat uygulamasıyla 39 TL’ye satılan Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) biletleri geçtiğimiz mart ayında önce 10 lira zamlanarak 49 TL’ye, sonra Nisan ayında ise 20 lira zamlanarak 69 TL’ye çıkmıştı. BUDO’nun internet sitesinde yer alan bilgilere göre bilet fiyatlarında yeniden bir artışa gidildi. Zam oranı ise yüzde 30 civarında…

BUDO bilet fiyatlarına da zam geldi

2020 yılından beri tek fiyat uygulamasıyla satılan (39 TL) BUDO biletleri mart ayında 10 TL zamlanarak 49 TL’ye çıkmıştı. Ramazan Bayramı öncesi İstanbul’a ucuz ulaşım için çokça tercih edilen deniz yolu ulaşımına bir zam daha gelmiş fiyatı 69 TL olmuştu.

Yine bir bayram öncesi BUDO fiyatlarına yüzde 30 civarında bir zam daha yapıldı. Yeni tarifeye göre Bursa’dan İstanbul’a deniz yolu ile ulaşımın bedeli 89 TL oldu.

BUDO bir önceki zamla 49 TL’den satılan bilet fiyatlarına yüzde 41 zam yapmış yeni bilet fiyatı 69 TL olarak belirlenmişti. Temmuz ayında Kurban Bayramı öncesi ise yüzde 30 zamla 69 TL’lik bilet fiyatı 89 TL oldu.