#

Magazin

Bülent Ersoy: Cenazeme kimse gelmesin!

Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, son dönem sanatçılar arasında yaşanan kayıplar ve cenazelerde vefa gösterilmemesiyle ilgili konuştu. Ünlü isim, “Vallahi ben hiç umursamıyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, son dönem sanatçılar arasında yaşanan kayıplar ve cenazelerde vefa gösterilmemesiyle ilgili konuştu.

“BEN KENDİ BAŞIMA GİDERİM”

Antalya’da gazetecilerle muhabbet eden ünlü isim, “Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum ve cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim” diye konuştu.

“SEZEN’İN İLK KONSERİNDE BEN EN ÖNDEYİM”

Sezen Aksu’nun ‘Kendimi iyi hissedersem tekrar sahnelere dönebilirim’ sözleri hatırlatılan Ersoy, “Vallahi çok sevindim. Çünkü onun yokluğu büyük eksiklik. Türkiye’nin en iyi seslerinden biridir. Öyle güzel alaturka okur ki anlatamam. Çok değerli bir sanatçı olduğu kadar, çok iyi bir arkadaştır, çok iyi bir dosttur ve çok iyi bir insandır. Sanatı adına insanların onu öyle canlı canlı, hissederek dinlemesi lazım. Güzel bir karar almış. İlk konserinde ben en öndeyim. Zangoç gibi” dedi.

“SON ANIMA KADAR SAHNEDE OLACAĞIM”

Bülent Ersoy, “Siz sahnelere ara vermeyi hiç düşündünüz mü?” sorusuna ise “Asla, hiç öyle bir şey düşünmedim. Ben biraz yüzsüzüm. Son anıma kadar sahnede olacağım” cevabını verdi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın